Hakukoneoptimointi tuo asiakkaita

Valtaosa ihmisistä aloittaa tuotteen tai palvelun etsimisen netistä. Hakukoneoptimoinnilla varmistat, että sivusi löytyvät, kun ihmiset etsivät tuotteitasi ja palveluitasi.

Hakukoneoptimointi tuo haluamasi kävijät

Ostopäätöstä edeltää hakukoneiden käyttö tuotteiden, tiedon ja palveluiden etsimiseen ja vertailuun.

Hakukoneoptimoinnilla löydyt, kun käyttäjät etsivät sitä mitä tarjoat. Tuotteen tai palvelun etsijät ovat valmiita ostamaan tai ottamaan yhteyttä. Hakutulosten kärjessä oleviin sivustoihin luotetaan enemmän.

Hakukoneoptimoinnin avulla verkkopalvelusi löytyy helpommin ja useampien hakujen yhteydessä. Vaikutus on voimakkaampi, kun samalla tehdään myös maksettua hakukonemainontaa.

Hakukoneesta tulijat ostavat

Kävijäseurannalla pystyt seuraamaan sitä, miten hakukoneista tulleet toimivat, ja vertaamaan heitä muihin sivustosi kävijöihin.

Hakukone kerää mainonnan tulokset

Asiakas etsii hakukoneista tietoa, oli sitten kyseessä sinun tai kilpailijasi maksama mainos esimerkiksi radiossa tai lehdissä. Jos kilpailijasi löytyy hakukoneissa, menevät mainonnen tulokset kilpailijallesi. Jos sinun yrityksesi löytyy hakukoneissa, saat hyödyn kilpailijoittesi mainoksista.


Pyydä esittely Pyydä esittely
Lisätietoja


Netello Systems Oy
Y-tunnus 1544982-0

Saukonojantie 27 B
20250 Turku Kartta Kartta

»Tietoja yrityksestä

Puhelin (02) 279 6000
Fax (02) 279 6001

Sähköposti (myynti)
myynti@netello.com

Sähköposti (laskutus)
laskutus@netello.com

»Asiakaspalvelu© 1999 - 2016 Netello Systems Oy. Käyttämällä tätä palvelua käyttäjä antaa suostumuksensa rekisteriselosteen mukaiseen tietojen keräämiseen
Tulosta tämä sivu
 SEO  Julkaisujärjestelmä SiteSystem Netello Julkaisujärjestelmä